Τις ευχές του για καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας εκφράζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

«Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία στις περαιτέρω σπουδές τους.
Θερμά συγχαρητήρια και στις οικογένειές τους που στήριξαν τα παιδιά τους σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια αλλά και στους εκπαιδευτικούς για την καθοριστικής σημασίας συμβολή τους στην επιτυχία τους.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στα παιδιά που οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν. Όλα αυτά τα παιδιά δεν θα πρέπει να απογοητευτούν και να παραιτηθούν από τον αγώνα να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Με περισσότερη επιμονή και πίστη στον εαυτό τους, είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top