Το Ωραιόκαστρο στον 1ο τελικό του κυπέλλου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης κέρδισε με 1-0 τον Αγιο Παύλου και στέφθηκε κυπελλούχος για τη περίοδο 2015-16.

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν στον τελικό είχαν από ένα ημίχρονο, οι νικητές ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και οι ηττημένοι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. 
Σκόρερ: Μπαλάσκας (3’)
Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Μακρόπουλος (Τσαχουρίδης, Παντεκίδης)

Στη κυπελλούχο ομάδα το κύπελλο και τα μετάλλια επένειμε ο Γιώργος Ορφανός (πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού), στη φιναλίστ ομάδα του Αγίου Παύλου οι κκ Κουκουτσέλος και Ρετζέπης, στους διαιτητές οι κ.Βατσικούρας και Νικολαϊδης Μπάμπης, στον παρατηρητή Αλέκο Χατζηγεωργίου ο Θανάσης Ρετζέπης και στον γιατρό του αγώνα Παπαδημητρίου Ηλία η κ.Πόπη Αντωνίου.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ: Ματανάς, Τζικούλης, Καμπερογιάννης, Αγγελίδης, Γιαγκάζογλου, Καραμιτράκης, Σύρμας, Πελαγίδης, Ιωαννίδης, Αντωνίου Ανδρεάδης, Βενετίδης, Γογοβίτης, Σταμπουλής, Παγώνης.
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: Μπάτος, Γραβάνης, Σαλαμάνης, Μουμούρης, Τόρτογλου, Κουφονάκης, Μπάρμπας, Παρπόρης, Φυλακτός, Πουλιόπουλος, Μπαλάσκας, Καστανιώτης, Βακαλίδης, Φαρμάκης, Καμπάνης, Καρατζάς, Σταματιάδης.

Συνέντευξη αρχηγού Ωραιοκάστρου Βακαλίδη Παναγιώτη:


Ολόκληρος ο αγώνας από το Live Streaming:

http://insport.gr/news.asp?code=239 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top