-To 1o Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου με το χορωδιακό του σχήμα συμμετείχε το Σάββατο 16 Απριλίου στην 8η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών με 50 μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου από την Δ΄ έως και τη ΣΤ΄τάξεις, που έλαβε μέρος στο Δήμο Μουζακίου και διοργανώνεται με άδεια και σε συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας. Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν περίπου 100 χορωδιακά σχήματα από όλη την Ελλάδα.
 Η παρουσία του τμήματος ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακή! Τα παιδιά του Παλαιοκάστρου ξεχώρισαν, όσον αφορά στη σκηνική παρουσίαση και στην φωνητική και κινητική εκτέλεσή τους. Κέρδισαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα των ακροατών καθώς και τα πλουσιότερα κολακευτικά σχόλια του Δημάρχου Μουζακίου. Η εμπειρία ήταν μοναδική για μαθητές, γονείς και συνοδούς.
Συγχαρητήρια λοιπόν στην κυρία Άλκιστη Τόγια Καθηγήτρια μουσικής των παιδιών για την πρωτοβουλία και την άριστη δουλειά, καθώς και στους μαθητές για την υπομονή, επιμονή και την εργατικότητά τους, ώστε να βγει αυτό το άριστο αποτέλεσμα. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στο Διευθυντή του σχολείου κ. Σοϊλεμεζίδη Δημήτριο και στο σύλλογο διδασκόντων του 1ου Δημ. Σχ. Παλαιοκάστρου για τη συνεχή στήριξή και βοήθειά τους σε δράσεις που αφορούν την γενικότερη εξέλιξη και πνευματική ανάπτυξη των μαθητών.
Ένα μεγάλο μπράβο στον ακούραστο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και στους γονείς συμπαραστάτες σε κάθε αξιόλογη και κοινωφελή προσπάθεια.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Χατζηαντωνίου Ευάγγελο, πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας για τη στήριξή του στις επιτυχίες του σχολείου μας σε τέτοιου είδους Πανελλήνιες Συμμετοχές.


                                                   Λύσσα Βασιλική,
Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής 1ου Δ.Σχ.Παλαιοκάστρου,
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων 1ου Δ.Σ.Παλαιοκάστρου,
Δημοτική Σύμβουλος Τοπικής Ενότητας Ωραιοκάστρου.

                                              Α


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top