Σε μία ζεστή και γεμάτη ζωντάνια ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη παρουσίαση του βιβλίου της νεαρής ταλαντούχας  συμπολίτισσα μας  Μαρίας Κεσόγλου, ΄΄ Ο Καλός Μαθητής ΄΄, στο καλλιτεχνικό Καφέ ΖΩΓΙΑ της Πόλης μας.  Στηρίζοντας την ποιότητα στο καλό λογοτεχνικό βιβλίο, ο εκδότης  και συγγραφέας  Γιώργος Ιωαννίδης  διοργάνωσε την πρώτη Παρουσίαση του ΄΄Καλού Μαθητή΄΄ φέρνοντας έτσι, σε επαφή κοινό και δημιουργούς.
Την ένθερμη υποστήριξη της εκδήλωσης έδειξαν πλήθος φίλων , οι οποίοι κατέκλυσαν το χώρο από νωρίς, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως αγκαλιάζουν δραστηριότητες σαν κι αυτή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους»  : Οι: Ηρακλής Τσακαλίδης Αντιδήμαρχος  Ωραιοκάστρου, ο τ. Δήμαρχος Δημήτρης Σαραμάντος, ο Σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαίδης, η Ειρήνη Σταμάτη, , η Μαρία Ιακωβάκη, η Μαρία Συμεωνίδου, ο Τάσος  Παπαχρήστος , η Σάντυ Φαμιλονίδου, η Χριστίνα Τσολάκη, ο Σάκης Τσολάκης και πολλοί φιλαναγνώστες Φίλοι και γνωστοί.

Για το βιβλίο μίλησαν ο εκδότης και συγγραφέας Γιώργος Ιωαννίδης, η Θεατρολόγος και Δ.Σ. Νέλλη Δελλή, η εκπαιδευτικός Έλενα Ιπλικτσόγλου,  καθώς και η ίδια η Μαρία Κεσόγλου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με την ίδια, καθώς και να τους υπογράψει τα βιβλία τους.Είναι το πρώτο της ολοκληρωμένο έργο. Ήδη, κυκλοφορεί στα  βιβλιοπωλεία: ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΊΑ και ΙΑΝΟΣ και σύντομα στα PUBLIC από τη ΠΗΓΗ εκδοτική. Το μόνο που απομένει  είναι να ευχηθούμε καλοτάξιδο  και να αγγίξει τις καρδιές όλων των αναγνωστών , όπως έκανε ήδη τις δικές μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top