Φεβρουαρίου 14, 2015
Από 
Το κόψιμο της πίτας υπό το βλέμμα της κας Αφροδίτης Λουδοβάρη, της κας Μαρίας Ιακωβάκη και του πρώην αντιδημάρχου Α. Πολυχρονίδη.
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο φιλόξενο CREMA η καθιερωμένη πια εκδήλωση της κοπής της πίτας των bloggers & site του Ωραιοκάστρου. Η καταπληκτική πίτα με επικάλυψη σοκολάτας και τα λογότυπα των bloggers & site,  ήταν για άλλη μια χρονιά προσφορά του ζαχαροπλαστείου « Στέλιος». Τυχερός της κοπής ο διαχειριστής του blog sarkazonea.blogspot.gr, Γ. Γκόντης που κέρδισε το φλουρί . Αρκετοί παραβρέθηκαν για να ευχηθούν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής της Β΄Θεσ/νίκης με τη Ν.Δ,  Σ. Αναστασιάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ωραιοκάστρου Γ. Παπακωνσταντίνου επικεφαλής της
Η αεικίνητη κα Μαρία Ιακωβάκη με τον Δ. Παπαδόπουλο
παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ-ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ», ο πρώην αντιδήμαρχος Α. Πολυχρονίδης, ο Π. Κοϊτσίδης , ο Γ. Εδιρνέλης επικεφαλής της «ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» και Α. Θεμελής επικεφαλής της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», . Επίσης η κα Μαρία  Ιακωβάκη, η κα Αφροδίτη Λουδοβάρη ο Δ. Παπαδόπουλος (Σταυριώτης), ο Α. Χαρουπάκης   οι Γ. Ατματζίδης,  Δάκης Μανουσάκης , ο Κ. Διαμαντόπουλος, ο Ν. Πασσιάς από τους πολίτες «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» του Δρυμού, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Γ.Νικόπουλος, ο Β. Χαντές, ο Θ. Κουτρούκης κ.α. Την φωτογραφική κάλυψη ανέλαβε ο Γιάννης Βάγιος. Ο βουλευτής Σ. Αναστασιάδης στον σύντομο χαιρετισμό του παραλλήλισε τα blog  & site της εποχής μας με την άνθιση που είχε σημειωθεί στα χρόνια της ραδιοφωνίας με την λειτουργία πολλών ερασιτεχνικών σταθμών.  Εντύπωση προκάλεσε η
O βουλευτής Σ. Αναστασιάδης και ο Δ. Παπαδόπουλος
απουσία της διοίκησης του δήμου, η οποία σχολιάστηκε δεόντως. Κάποιοι μάλιστα συνέδεσαν την απουσία του δημάρχου με  την συνηθισμένη ενόχληση της  κάθε εξουσίας από την κριτική που της ασκείται από τα μέσα ενημέρωσης. «Εάν αυτό είναι το πρόβλημά τους», έσπευσε να συμπληρώσει ένας εκ των παραβρισκόμενων « τότε μπορεί να απευθυνθούν  στην προηγούμενη διοίκηση του Σαραμάντου, για να μάθουν  τι έπαθε όταν  αντιμετώπιζε  ανάλογα προβλήματα».
Τα blogs & site του Ωραιοκάστρου που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν:
Η πεντανόστιμη πίτα που επιμελήθηκε το Ζαχαροπλαστείο "Στέλιος" και που με την επικάλυψη της σοκολάτας την απογείωσε γευστικά.
Άγγελος Θεμελής και Δ. Μανουσάκης που απασχολούν συχνά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Δύο από τους "φανατικούς" αναγνώστες του ηλεκτρονικού τύπου Γ. Ατματζίδης και Κ. Διαμαντόπουλος.
O πρόεδρος των bloggers Κ. Θεοδωρίδης μεριμνεί για το μοίρασμα της πίτας



















www.oraiokastronet.gr,
www.oraiokastronews.blogspot.gr,
www.otroxos.gr,
www.oraiokastro.net,
www.politesoraiokastrou.gr,
www.sarkazonea.blogspot.gr
και το περιοδικό «ΩΡΑΙΟ»

O τυχερός Γ. Γκόντης διαχειριστής του sarkazonea.blogspot.gr, που έτυχε το φλουρί
Μοιραστείτε το άρθρο!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top