Φεβρουαρίου 27, 2015
Από 
Η  μεθυστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε  ο Βασίλης Λέκκας στη Mona Lisa Art Pub συνεπήρε το κοινό, το οποίο δεν σταμάτησε λεπτό  να συνοδεύει  και να καταχειροκροτεί τον ερμηνευτή και τους μουσικούς, ζητώντας  επίμονα να συνεχίσει,  όταν το πρόγραμμα τελείωσε με ένα μικρό αφιέρωμα στον Σ. Καζαντζίδη.
Για δεύτερη  φορά ο Βασίλης Λέκκας βρέθηκε στο Ωραιόκαστρο το βράδυ της Παρασκευής  και μάγεψε τον κόσμο, που γέμισε ασφυκτικά για άλλη μια φορά  τη Mona Lisa Art Pub, αποδεικνύοντας ότι στο Ωραιόκαστρο υπάρχει ένα μεγάλο μουσικόφιλο  κοινό του ποιοτικού τραγουδιού και διασκέδασης.
Ο  αιώνια νέος Βασίλης Λέκκας, υπηρετεί  με συνέπεια εδώ και δεκαετίες το ποιοτικό, διαχρονικό τραγούδι, με την ευαισθησία,  την ευγένεια, αλλά και την μαχητικότητα   που τον διακρίνει και στο Ωραιόκαστρο έχει πολλούς θαυμαστές, από ότι φάνηκε, που του το αναγνωρίζουν.
Ο  εξαιρετικός καλλιτέχνης και  μοναδικός ερμηνευτής των τραγουδιών των δυο Μεγάλων μας της Μουσικής, Χατζηδάκι και Θεοδωράκη, ξεκίνησε την εκπληκτική βραδιά με τον Γιάννη Σπάθα για να συνεχίσει με τραγούδια άλλων  κορυφαίων συνθετών.

Ο Σάββας Κωφίδης με την κα Κορνελάκη και τον π. πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου Γ. Νικόπουλου
Ο  αισθαντικός  ερμηνευτής με την αμεσότητα και την εκφραστικότητα του γρήγορα παρέσυρε τους παρευρισκόμενους σε όμορφα μουσικά μονοπάτια, τραγουδώντας όλοι μαζί και  απολαμβάνοντας   για πάνω από τρεις  ώρες   ένα μοναδικό  μουσικό ταξίδι, στον εμβληματικό  χώρο της Mona Lisa Art Pub, που έχει καθιερωθεί σαν ένας καλλιτεχνικός χώρος με ζωντανή ποιοτική  μουσική, όπως γίνεται και κάθε Τετάρτη  με τον Αλέξανδρο.
Επίσης ο Βασίλης Λέκκας, με την κοινωνική ευαισθησία που τον διακρίνει, εξήγγειλε την διοργάνωση μιας συναυλίας στο Ωραιόκαστρο  για την ενίσχυση της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και της ΑΡΣΙΣ.
φωτο John Vagios



Το ζεύγος Χαντέ σε μεγάλα κέφια με την παρέα τους στους ρυθμούς του Β. Λέκκα

To ζεύγος Χάτσιου με την κα Βάγιου










Μοιραστείτε το άρθρο!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top