Σε μεγάλο δίλημμα θα μπει σήμερα το απόγευμα το Δημοτικό συμβούλιο του Ωραιοκάστρου, σύμφωνα με δήλωση που έκανε ο κος Χαραβόπουλος, αφού το θέμα που συζητείται φαίνεται ότι φέρνει μεγάλες αντιδράσεις . 
Συνεχίζοντας  αναφέρει ότι, η θέση του Συμπαραστάτη δεν έχει απλά αντιπροσωπευτικό χαρακτήρα αλλά και ουσιαστικό . Έτσι λοιπόν αντιδρώντας κατέθεσα υποψηφιότητα αντίθετα με τον χαρακτήρα που θέλουν να δώσουν οι εκάστοτε Δήμαρχοι σε αυτήν την θέση .
Το δίλημμα λοιπόν θα τεθεί σήμερα στους δημοτικούς συμβούλους που θα έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στον καθορισμένο από τους επικεφαλής των συνδυασμών ,σύμβουλο η σε κάποιους που ανεξάρτητα από την γραμμή επέλεξαν να κατέβουν μόνοι τους .
Ο Χρήστος Χαραβόπουλος  κατέβηκε σε δυο συνεχόμενες αναμετρήσεις, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος για οκτώ συνεχόμενα χρόνια από τα οποία τον ένα χρόνο διορίστηκε αντιδήμαρχος καθαριότητας στον δήμο Ωραιοκάστρου..Στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση στήριξε την παράταξη ‘’Πολιτεία με Όραμα’’. Κλείνοντας ο κος Χαραβόπουλος τονίζει ότι:

‘’Αναμένουμε επομένως την απόφαση που ίσως σηματοδοτήσει μεγάλες εξελίξεις και μεγάλες αποφάσεις από όλους τους δημοτικούς συμβούλους.’’

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top