Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμών στο 1ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου, στο  2ο δημοτικό σχολείο Γαλήνης, στο δημοτικό Μελισσοχωρίου και στο γυμνάσιο Καλλιθέας.

Ο κ. Γαβότσης ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά με πρόοδο και επιτυχίες, στους γονείς και κηδεμόνες καλή δύναμη και υπομονή για να στέκονται πάντα δίπλα στους μαθητές ως αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια τους μαζί με τους εκπαιδευτικούς.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γαβότσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι προτεραιότητα της διοίκησης του δήμου είναι η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της σχολικής κοινότητας. «Γνωρίζουμε ότι η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με προβλήματα στα περισσότερα σχολεία του δήμου μας. Τις λίγες αυτές ημέρες που αναλάβαμε τη διοίκηση προσπαθήσαμε να λύσουμε όσα περισσότερα προβλήματα μπορούσαμε. Αυτό θα συνεχιστεί. Ο δήμος Ωραιοκάστρου θα βρίσκεται διαρκώς κοντά σας. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να εξασφαλίσουμε ένα σύγχρονο και πρότυπο σχολικό περιβάλλον για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαβότσης.


Αυτοτελές γραφείο τύπου
και δημοσίων σχέσεων



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top