Άνοιξε για το κοινό το κολυμβητήριο του Δήμου Ωραιοκάστρου Α-Ω Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, το γεφύρι της Άρτας κατάντησε.Σε ξένη πλατη δέκα ξυλιές δεν είναι τίποτα υποστηρίζει η ΔΗΚΕΩ, και αναρωτιούνται γιατί οι εργαζόμενοι δεν κάθονται ήρεμοι.

 
Έτσι κατάντησε και η υπόθεση του κολυμβητηρίου λοιπόν που έκλεισε για άλλη μια φορά, γιατί λειτουργούσε με την ανοχή των απλήρωτων εργαζομένων από 15/4/2014 που περίμεναν μήπως και φιλοτιμηθούν οι υπεύθυνοι και επιτέλους στείλουν μια φορά σωστά τα χαρτιά στον έλεγχο, και πληρωθούν στην ώρα τους τον Ιούνιο δηλαδή.
Αλλά φαίνεται ότι μετά τις εκλογές όλοι "τα φόρτωσαν στον κόκορα", και οι εργαζόμενοι δεν θα έπρεπε να έχουν καμία απαίτηση. Όπως φαίνεται σε αυτόν τον ωραίο τόπο, όποιος παίρνει αξιώματα δεν θέλει να τον κρίνει κανείς, δεν θέλει να ακούει αρνητικά σχόλια, δεν αντέχει να του δείξουν ότι δεν κάνει κάτι καλά. Θέλει μόνο τα εύσημα και τη δόξα... Όλα τα άλλα τα απορίπτει και τον ενοχλούν. Η ουσία όμως είναι μία, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν.

Έτσι και  η γλυκομίλητη κ. Τσακαλίδου αντί να  ζητήσει συγνώμη για την καθυστέρηση των δεδουλευμένων τριών μηνών από τους εργαζόμενους,  το γύρισε στο αλήτικο ότι αν δεν κόψουν την επίσχεση θα πεισμώσει και δεν θα  πληρώσει καθόλου τον κόσμο οι οποίοι θα αναγκαστούν να πάνε δικαστικώς για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους. "Απειλές και Εκβιασμοί δηλαδή..."

Οι γυμναστές, προπονητές του κολυμβητηρίου έχουν σκληρύνει την στάση τους, και έχουν ξεκινήσει την  επίσχεση από προχτές και είναι αποφασισμένοι να το κρατήσουν εώς το τέλος της σύμβασης τους, εώς 31/7/2014  μια και τα λάθη και οι καθυστερήσεις των άλλων φταίνε που κάποιοι δεν έχουν βενζίνη να έρθουν στην δουλειά τους, δεν έχουν να καλύψουν τις ανάγκες διαβίωσης τους.         

Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους, αλλά η στάση της προέδρου ΔΗΚΕΩ ήταν "να μην ερχόσασταν να δουλέψετε, εάν δεν έχετε βενζίνη ή εισιτήριο", και "δεν έχετε δικαίωμα να ρωτάτε πότε θα πληρωθείτε".

Οπότε προς στιγμήν δεν υπάρχει στον ορίζονται σημείο επαφής για να λυθεί και το πρόβλημα των δημοτών που επιθυμούν να μάθουν τα παιδιά τους κολύμπι, και πλήρωσαν ήδη γι αυτό.

http://oreokastritis.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9726.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top